Χαρά Αυγερινού

Χαρά Αυγερινού
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ
"Αν κατάφερα να ανοίξω μια χαραμάδα στο σκοτάδι, να παραμερίσω έστω ελάχιστα το μαύρο πέπλο της άγνοιάς σας για το πώς νιώθουμε, κερδισμένη είμαι! Αν κατάφερα να χαμηλώσουν κάπως τα υψηλά τείχη της αδιαφορίας, της καχυποψίας και της δυσπιστίας που ορθώνονται απέναντί μας, πάλι κερδισμένη είμαι! Αν άγγιξα την ψυχή σας, με το λόγο που με δυσκολία και πόνο κατάφερα να αρθρώσω, διπλά κερδισμένη είμαι! «Μα, αν τίποτα απ’ όλα αυτά δεν καταφέρω, πάλι κερδισμένη είμαι. Γιατί μπορώ κάθε ξημέρωμα να κοιτάζω κατάματα τον ήλιο. Γιατί μπορώ να δαμάζω τους φόβους μου κάνοντας όνειρα, γιατί υπάρχω ακόμη και ζω!» Χαρά Αυγερινού

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011


                          ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΧΑΡΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ - ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
 
 ΕΚΔΟΣΕΙΣ POST-SCRIPT    (PS) - Ζωναρά 14, Αθήνα, τκ 11472, τηλ. 2130032633, ekdoseisps@yahoo.com, tmalliaris@gmail.com  
Το βιβλίο μου μπορείτε να το βρείτε σε αυτή τη διεύθυνση και σχεδόν στα περισσότερα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία ( greekbooks.gr,  thebookstore.gr, lifestylebooks.gr)κλπ καθώς και στα μεγάλα βιβλιοπωλεία Πρωτοπορία, Πολιτεία, Ελευθερουδάκης, Ιανός  (Αθήνα) και Πρωτοπορία (Θεσσαλονίκη) ή    μπορείτε να το παραγγείλετε σε οποιαδήποτε άλλο βιβλιοπωλείο να σας το φέρει. 
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ,
 ΕΚΔΟΣΕΙΣ PS -2011


Από το οπισθόφυλλο της 2ης έκδοσης

«Το βιβλίο έχει όλα τα στοιχεία ενός μυθιστορηματικού έργου που συναρπάζει, με τη διαφορά ότι πρόκειται για αληθινή ιστορίαΑν διαβάσετε αυτό το βιβλίο όλα τα επινοημένα θα σας φανούν ψεύτικα».
Βασίλης Βασιλικός, Συγγραφέας

«Μια αληθινή ιστορία που αγγίζει όλες τις πτυχές του προβλήματος χωρίς να τις πληγώνει για δεύτερη φορά. Ένα νέο ξεκίνημα με άρωμα ζωής». 

 Γιάννης Πανούσης,  Καθηγητής Εγκληματολογίας

Η Χαρά Αυγερινού υπήρξε μια από τις πρώτες γυναίκες στην Ελλάδα που φυλακίστηκε για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Παρά τη διαπόμπευση της από τα Μ.Μ.Ε. για παραδειγματισμό, με δικαστική απόφαση, βρήκε τη δύναμη να ξεπεράσει τα ναρκωτικά και την κοινωνική απαξίωση. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα υποκατάστασης με μεθαδόνη του ΟΚΑΝΑ, όπου και εργάζεται ως θεραπεύτρια –μοναδική περίπτωση ως πρώην μέλος του–, προσφέροντας στήριξη σε νέους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη μάστιγα.  

Γιώτα Μυρτσιώτη, Δημοσιογράφος

«Όλα τα όνειρά μου είχαν τυλιχτεί από ένα σύννεφο χρυσόσκονης. Η ζωή μου… Ποια ζωή; Δεν υπήρξε ποτέ ζωή! Όλα ένα μεγάλο παραμύθι! Ένα ατέλειωτο παραμύθι στην κυκλική πλοκή του εγώ. Ένας Τάνταλος καταδικασμένος να σηκώνει το τίποτα που ζούσε ξανά και ξανά ή μήπως ένα ξεχασμένο κοριτσάκι σε Λούνα Παρκ, καταδικασμένο να κάνει αδιάκοπα το γύρο του θανάτου, διαγράφοντας κύκλους, άλλοτε μικρούς κι άλλοτε μεγάλους!» εξομολογείται η συγγραφέας  του βιβλίου. 
Μια αληθινή ιστορία, σοκαριστική, ωμή κι ελπιδοφόρα. Μια αχτίδα φωτός μέσα από το απόλυτο σκοτάδι. Ένα μήνυμα ζωής, όταν ο θάνατος σου κλείνει το μάτι.  
Από το οπισθόφυλλο της 1ης έκδοσης

Αφιερώνω αυτό το βιβλίο στην οικογένειά μου, για όλα όσα έκανε για μένα και ειδικότερα στον πατέρα μου για την αυτοθυσία του!