Χαρά Αυγερινού

Χαρά Αυγερινού
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ
"Αν κατάφερα να ανοίξω μια χαραμάδα στο σκοτάδι, να παραμερίσω έστω ελάχιστα το μαύρο πέπλο της άγνοιάς σας για το πώς νιώθουμε, κερδισμένη είμαι! Αν κατάφερα να χαμηλώσουν κάπως τα υψηλά τείχη της αδιαφορίας, της καχυποψίας και της δυσπιστίας που ορθώνονται απέναντί μας, πάλι κερδισμένη είμαι! Αν άγγιξα την ψυχή σας, με το λόγο που με δυσκολία και πόνο κατάφερα να αρθρώσω, διπλά κερδισμένη είμαι! «Μα, αν τίποτα απ’ όλα αυτά δεν καταφέρω, πάλι κερδισμένη είμαι. Γιατί μπορώ κάθε ξημέρωμα να κοιτάζω κατάματα τον ήλιο. Γιατί μπορώ να δαμάζω τους φόβους μου κάνοντας όνειρα, γιατί υπάρχω ακόμη και ζω!» Χαρά Αυγερινού

O EΚΔΟΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΣ

"ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ" - ΧΑΡΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ POST-SCRIPT
  • Ζωναρά 14, Αθήνα, τκ 11472, τηλ. 2130032633,  ΜΗΝΥΜΑ  ekdoseisps@yahoo.com, tmalliaris@gmail.com


Ασυμβίβαστη, γεμάτη όνειρα η νεαρή ηρωίδα του βιβλίου, ψάχνει τον τρόπο να ανανεώνει συνεχώς τις συγκινήσεις που της προσφέρει η ζωή. Δεν θα αργήσει να απογειωθεί στα ονειρικά μονοπάτια των παραισθήσεων. Μια περιπλάνηση πέρα από τη μετριότητα, στα όρια της υπερβολής. Όταν όμως η πτήση τελειώνει, η πτώση είναι αναπόφευκτη. 

Περιθώριο, φυλακή, ψυχιατρείο. Όλο και πιο κοντά στο θάνατο. Δεν της έχει απομείνει παρά μια τελευταία ανάσα. Μια πνοή για να ξανακερδίσει τη ζωή.

Μια αληθινή ιστορία σοκαριστική, ωμή κι ελπιδοφόρα.Απόσπασμα από το βιβλίο


Τι έγραψε ο Τύπος